---------------------------------------------------------------------------

2015:

Februar:

Lørdag 21: The Boys named Sue - A tribute to Johnny Cash.

The Untouchables Hard Rock Club inviterer til Johnny Cash Tribute Night med en av Landets beste Cash Tribute Band.

The Boys named Sue hyller Johnny Cash med autentiske og rocka tolkninger av låter fra fra hele den 46 år lange karrieren til en av Amerikas mest betydningfulle countrymusikere. Med stor respekt, litt ung virilitet og rockabilly-faktoren skrudd opp noen ekstra hakk tilnærmer The Boys named Sue seg musikken til Cash, og bandet kan garantere en aften med masse rockefot og allsang. Møt opp for et gjenhør av slagere som bl.a. Ring of Fire, I walk the Line, It ain't me, Get rythm og Cocaine Blues.
Bandet består av unge men erfarne musikere med erfaring fra band som Fortunate Sons, Shoot the Breeze og Justin Case, og har til og med med seg Drammens egen June Carter i Marianne Jagland Kjeldsen, kjent fra bl.a. Høstrevyen.

BILLETTPRISER: kr. 100,- SELGES I DØRA
Dørene åpnes kl. 18:00
18. års aldersgrense.

Offisielt fb-event.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mars: 

Lørdag 14: "call for bands" wacken metal battle - Jevnaker 2015.

"call for bands" til wacken metal battle 2015


Band som søker om å få bli med er band uten kontrakt, og band som vil satse.

En fag jury velger ut vinneren.

PÅMELDING til post@untouchables.no INNEN 31. Januar
VIKTIG! Vedlegg til påmeldte band, demo av musikk digitalt......

De seks beste banda fra søknadsrunden, vil bli plukket ut og annonsert noen dager etter søknadsfristen som altså er satt til 31. Januar 2015.

BANDA SOM PLUKKES UT VIL FÅ MULIGHETEN TIL Å VISE SEG LIVE PÅ GLASSHEIM LØRDAG 14. MARS

Hvert band spiller 25 minutter eget materiale. Vinneren vil gå videre til lands-finalen, den blir enten avviklet i Trondheim eller Oslo.

Offisielt fb-event.

FOR MER INFO:
http://www.metal-battle.com/countries/norway15

http://www.wacken.com/en/news/news/news-detail/metal-battle-2015-2-new-members/

https://www.facebook.com/WMBNor
https://www.facebook.com/ZoneBookingTrd

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lørdag 21: Commotion - A tribute to Creedence Clearwater Revival.

CCR rakk på noen få år å produsere flere titalls låter som har skrevet seg inn i musikkhistorien. Commotion legger vekt på å framføre musikken slik den opprinnelig ble spilt, med en intens energi og spilleglede gir de alt for å gi DEG en uforglemmelig opplevelse i klassisk rock & roll.

Glassheim Jevnaker Lør. 21. Mars
Dørene åpner kl. 18:00 kr. 100,- cc
18. års aldersgrense.

Offisielt fb-event.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

April:

Fredag 10: Bernie Marsden (Whitesnake) with friends.


Bernie Marsden Kjent fra Whitesnake og bl.a
Cozy Powell's Hammer, Jack Bruce, Paice, Ashton & Lord

Spiller "best of Whitesnake" + utvalgte låter fra sin siste solo-plate "SHINE" og noen godbiter fra andre prosjekter bl.a The Snakes og P.A.L. Forvent godbiter som:
- Here I go again
- Fool for your loving
- Trouble
- Don't break my heart again
- Walk Away (ny radio singel)
+ mange flere.

Med seg har han;

Hammond/ keyboards - Magnus Johansen

Denne trønderen holder for tiden hus i Bergen, hvor han spiller med byens mest profilerte artister som bl.a. Eirik Søfteland fra "Idol". Han har hittil i sin karriere spilt konserter med både Jon Lord, Steve Morse og Opeth... flere av medlemmene i sistnevnte band har han et nært forhold til.
Magnus er en organist av den gamle skolen, og veggene rister når han fyrer orgelet løs mens Leslien går av hengslene.

Bass - Are Gogstad

Are blir av mange ansett for å være en av de mest begavede tungrockbassistene i hele Skandinavia. Han har turnert over hele Europa de siste 10 årene med Ripper Owens, Paul DiAnno, Blaze Bayley, Vinnie More, The Southern Cross og Hex A.D.
Are er en allsidig bassist med sans for både prog, blues og jazz.

Trommer/ sang - Henrik Kaupang

Henrik er en allsidig multi-instrumentalist som har turnert over hele Europa de siste 10 årene med Ripper Owens, Paul DiAnno, Blaze Bayley, Vinnie More, The Southern Cross og Hex A.D. sammen med Are. Sammen utgjør de en rytmeseksjon som mange av deres kollegaer skryter av. Henrik har klassisk instrumentopplæring, og har spilt i orkester, storband og rockeband siden han var 8 år. Bak trommene er der han hører hjemme, og det er der vi vil se han live i 2015 med Bernie og gjengen.

JEVNAKER BLUESLAG VARMER OPP FOR BERNIE MARSDEN
Og sist Jevnaker Blueslag gjestet Glassheim fylte de nesten huset alene! Tenk for en kveld dette blir når de kommer for å varme opp for Bernie Marsden

Jevnaker Blueslag ble startet ca 1990. Kåre Gjelsvik (Vocal/Gitar) og Edvard Bentsop (Bass) har vært med fra starten av. Terje Hovde(Gitar) ble med i 1991. Det har vært mange trommeslagere og andre innom bandet. Nå er Elmar Karlsen med på trommer, Eirik Pladsen på saksofon og Ole Haraldseth på keyboards. Som fast lydmann har vi med oss Peder Rolstad som bestandig møter tidlig og rigger og gir god lyd.Uttrykksikonet smile

Dette kommer garantert til å bli en kjempe kveld
BILLETTER FÅES VIA BILLETTSERVICE: http://bit.ly/TUHRCBernie2015


STED GLASSHEIM DATO 10.04.2015
DØRENE ÅPNER KL. 18:00
BILLETTER KR. 200/250,-
18 ÅRS ALDERSGRENSE

Offisielt fb-event.

Lørdag 25: Vassendgutane.

T.U.H.R.C. er stolte av å kunne presentere VASSENDGUTANE 25. April 2015.

Som et ledd i klubbens visjon om å kunne tilby sitt nærmiljø en bredere sjanger innen musikken, er vi nå stolte av å kunne presentere, Vassengutane for Jevnaker, Ringerike og Hadeland 25. April 2015.

Det inviteres til en kveld med full fart og stor stemning!

Det nye albumet «HESTESLEPP» som også er utgitt i vinyl, solgte til gull på bare 3 dager, 17000 eksemplarer, gikk rett til topps på VG-lista, og får strålende tilbakemeldinger fra fansen. Nå har albumet solgt til platina.

Bare ett år etter forrige utgivelse kom Vassendgutane ut med ny plate. Platen Hesteslepp er en god oppfølger til tidligere plater.
Bandet har tillatt seg å eksperimentere med nye stilarter innen country, og det er tydelig at de tre nye musikerne som har kommet med i løpet av siste året har hatt sin innvirkning på sluttresultatet. Blant annet er elgitar mer i fokus nå enn på tidligere plater, Frank Willy Utgård har her gjort en meget bra jobb.
Bandet reiser igjen landet rundt, til stor begeistring fra publikum, og har fylt opp arenaer fra nord til sør. Det er ingen tvil om at Vassendutane er i slaget om dagen! Med ny buss har de også litt mer komfort underveis, som gjør de lengste turene litt mer behagelige.
Siden nyttår har bandet fått to nye bandmedlemmer: På steelgitar: Alf Rune Melby fra Skjåk, en musiker med lang erfaring i countrybransjen, han har også vært med i flere kjente band. På trommer: Kim Erik Lillestøl fra Sykkylven, som har vært med i diverse konstellasjoner innen både jazz og andre stilarter.
Det har også kommet en ny musikkvideo, «Feite Egil» som omhandler en matglad kar som møter opp i 20-års konfirmasjonsfest og får en heller bastant kommentar på sin kraftige kroppsbygning. Videoen ble raskt en hit på Youtube, det er tydelig at fansen setter pris på både musikken og å se bandet.
På konsert med Vassendgutane får du oppleve hva det vil si å være på en ekte fest på lokalet. Bandet gir alt, og drar med publikum i allsang så det ljomer! Det er nesten umulig å forlate lokalet uten å være i godt humør.
Bandet har hittil kommet med 7 CD-er og 2 live konsert-DVD-er, der XO utmerker seg med dobbel platina, ellers har alle utgivelser solgt minimum til gull.
Låter du vil høre er for eksempel Granada, Ungkar med dobbelseng, Siste dansen, Nam Nam Nam, 60-sone og mange flere.

Vassendgutane består av:
Sindre Aam – Vokal, bass
Arthur Johan Bjørdal – Vokal, akkgitar
Ernst Brune – Trekkspill
Rune Brautaset – Vokal, akkgitar
Frank Willy Utgård – Vokal, elgitar, akkgitar
Kim Erik Lillestøl – Vokal, trommer
Alf Rune Melby – Steelgitar, banjo

Hønefoss bandet SOLID GROUND BAND varmer opp.

Solid Ground Band spiller kompromissløs gitarbasert countryrock. Bandet ble startet med nåværende besetning i 2014 og består av gode og teknisk dyktige musikere med føttene trygt plassert innen countryrocken og med en vokalist som vet å balansere uttrykket mellom Hank Williams’ hulking og Sheryl Crows trøkk.
Til tross for sin korte levetid har bandet rukket å vise seg frem på flere arrangement og festivaler. Repertoaret består av moderne countryrock - med en god slump rock og med fokus på dansbare gladlåter.
Medlemmer i bandet er Kristi Grannegård - vokal, Sverre Berg – gitar/vokal, Kai Selte - bass, Ole Jacob Rødningen – tangenter/gitar/vokal, Paul Hoseth - trommer og Thor-Arne Thorsen – gitar.

BILLETTPRISER:
Forhåndssalg via BILLETTSERVICE kr. 300,-
Forhåndssalget starter 01.02.2015
BILLETTPRIS i døra Begrenset antall. kr 350,-

18.års aldersgrense/ legitimasjonsplikt

Dørene åpner kl. 18:00.

Offisielt fb-event.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mai

natt til 1.mai

VÅRROCKEN 2015 (Natt til 1. mai)DYNAMITE (S)
Dynamite er hva det høres ut som - Kraftig, Eksplosiv Rock n 'Roll.
Bandet ble dannet i Växjö i 2012 og mye har skjedd siden da ...

Dynamite har blitt spilt på P3 Rock, P4 og skapte overskrifter i store svenske aviser (Aftonbladet, Dagens Nyheter og Svenska Dagbladet ...) med musikkvideoen til sangen "Lock n 'Load' og historien bak det da de ble jaget av politiet for å ha iscenesatt et bankran.

Bandets debutalbum "Lock n 'Load" ble utgitt 15. mai, og gikk rett inn på 7. plass på listen Hard Rock i Sverige og har fått svært gode anmeldelser i Sweden Rock Magazine og tyske Rock Hard, Metal Hammer og Legacy Magazine

Midnight Lady video
https://www.youtube.com/watch?v=G7yHkJujvxU

Lock n' Load video
https://www.youtube.com/watch?v=UJ-uQQw04CY

Burn it down video
https://www.youtube.com/watch?v=SJTzjBKCszw


FAIRPLEX (N)
Fantastisk fengende rock, med en tvist av alt mulig annet godt!

Etter å ha spilt i utallige prosjekter med og uten hverandre de siste hundre årene, bestemte de 4 tømmerhuggerne fra Elverum seg for å slutte å gå rundt grøten og heller skape Norges feteste band - og det gjorde de.

Med inspirasjon hentet fra tømmerhogging, brødskiver med pultost, ulver og skog, leverer de flanell-kledde småguttene med blekkfyllte armer og bustete øyenbryn melodiøs hardrock med hint av sommerlige metalltoner og good-feel-sing-a-long-refrenger, spilt på gitarer med altfor tykke strenger og banket frem av en gørsvett trommis.

Bandet så dagens lys sent i mars og musikken blir stadig holdt vedlike i et skummelt øvingslokale langt oppi skogen.

http://urort.p3.no/#!/Band/Fairplex?rest=default.aspx

Sted: Glassheim (jevnaker)
30. april 2015
Dørene åpner kl 18:00
inngang kr. 125,- cc
aldersgrense 18. år

The Untouchables Hard Rock Club 

  

 

 
The Untouchables Hard Rock Club © 2006-2013 | 3 Users Online. | Monday October 15, 2018